Отидете към основна версия

2 246 13

Миро празнува 4 години без алкохол

  • миро-
  • алкохол-
  • зависимост-
  • трезвеност-
  • трезвеник-
  • певец

Певецът се похвали в социалните мрежи, че не е близвал от 4 години, след като дълго беше пристрастен към алкохола

Изпълнителят Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от разпадналия се дует “Каризма”, се похвали с 4 години трезвеност.

Днес той е доволен и щастлив, че е оставил тази зависимост зад гърба си. Преди да стане трезвеник, певецът изхвърлял по една торба с празни бутилки за 24 часа. Пиел от всичко и по много. Започвал с бира и вино, а завършвал вечерта с водка, уиски или каквото друго имал под ръка.

Често му се случвало да няма спомени от предходния ден. Белите петна в паметта му зачестили и тогава осъзнал, че проблемът му е сериозен. Миро определя излекуването си като истинско чудо, пише "Уикенд".

Този месец той сподели, че се навършват 4 години, откакто е спрял алкохола със стара снимка, на която позира прегърнат със звездата Пола Абдул.

Не присъствала и по време на кризите му, защото се е установила в английската столица, а певецът живее в България. Музикантът не крие, че с официалната му половинка живеят разделени - тя се занимава с бизнеса си във Великобритания, а той развива музикалната си кариера в родината. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им не е стандартно, но двамата са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.

Свързани новини