Отидете към основна версия

6 283 7

Засякоха Селена Гомес и Зейн Малик да се целуват и прегръщат на среща

  • селена гомес-
  • зейн малик-
  • двойка-
  • среща-
  • ню йорк-
  • ресторант

Случайни свидетели са забелязали двойката да влиза в ресторант в Ню Йорк късно вечер

Снимки: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес и Зейн Малик са се чувствали много "удобно заедно", докато са се наслаждавали на тайна романтична вечеря в Ню Йорк тази седмица, твърдят случайни свидетели на срещата на дуото.

В последно време двойката е в центъра на интензивни слухове, след като TikTok потребителка публикува вирусно видео, в което твърди, че нейна приятелка е хостеса в ресторанта, където Зейн и Селена са вечеряли заедно.

А сега тези твърдения са подсилени допълнително от американски източник, който заявява, че двойката е влязла в ресторанта "държейки се за ръце и целувайки се", като са изглеждали много спокойни в компанията си, пише Mirror.

Очевидец разказва пред Entertainment Tonight: "Селена и Зейн излязоха в Сохо в Ню Йорк снощи около 22:30 ч. Те влязоха, държейки се за ръце, и се целуваха. Повечето служители и посетители на ресторанта не ги забелязаха. Изглеждаше, че се чувстват удобно заедно и беше ясно, че това е среща'.

Селена има богата история на срещи с колеги поп звезди, включително с любимия на тийнейджърките Джъстин Бийбър и The Weeknd.

Джъстин и Селена имаха бурен романс, който се разпадна за последен път през 2018 г. - месеци преди той да завърже връзка с племенницата на Алек Болдуин - Хейли. The Weeknd, чието истинско име е Абел Тесфайе, се срещаше със Селена за няколко месеца през 2017 г. по време на един от периодите на почивка от Джъстин.

Междувременно Зейн имаше свой собствен романс със супермодела Джиджи Хадид, от която има двегодишна дъщеря на име Хая.

Новината за раздялата им стана публично достояние през октомври 2021 г. на фона на взривоопасния конфликт на Зейн с майката на Джиджи - Йоланда Хадид. През септември същата година Зейн и Йоланда се скараха и въпреки че той отхвърли твърденията, че е упражнил физическо насилие, не се призна за виновен по четири обвинения в тормоз.

Беше му забранено да контактува с Йоланда или с охранителя, който е видял спречкването, и трябваше да премине курс за овладяване на гнева и 360 дни пробация.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини