26 Март, 2023 19:52 6 173 7

Засякоха Селена Гомес и Зейн Малик да се целуват и прегръщат на среща

  • селена гомес-
  • зейн малик-
  • двойка-
  • среща-
  • ню йорк-
  • ресторант

Случайни свидетели са забелязали двойката да влиза в ресторант в Ню Йорк късно вечер

Засякоха Селена Гомес и Зейн Малик да се целуват и прегръщат на среща - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес и Зейн Малик са се чувствали много "удобно заедно", докато са се наслаждавали на тайна романтична вечеря в Ню Йорк тази седмица, твърдят случайни свидетели на срещата на дуото.

В последно време двойката е в центъра на интензивни слухове, след като TikTok потребителка публикува вирусно видео, в което твърди, че нейна приятелка е хостеса в ресторанта, където Зейн и Селена са вечеряли заедно.

А сега тези твърдения са подсилени допълнително от американски източник, който заявява, че двойката е влязла в ресторанта "държейки се за ръце и целувайки се", като са изглеждали много спокойни в компанията си, пише Mirror.

Очевидец разказва пред Entertainment Tonight: "Селена и Зейн излязоха в Сохо в Ню Йорк снощи около 22:30 ч. Те влязоха, държейки се за ръце, и се целуваха. Повечето служители и посетители на ресторанта не ги забелязаха. Изглеждаше, че се чувстват удобно заедно и беше ясно, че това е среща'.

30-годишната Селена, която е дългогодишна приятелка на Найл Хоран от One Direction, е една от едва 18-те души, които Зeйн следва в Instagram.

И ако слуховете за запознанство наистина са верни, това би могло да означава ново начало за Зейн на фона на твърденията, че загриженото му семейство иска той да се премести от Ню Йорк обратно в родния си Брафорд на фона на документираните му проблеми с тревожността и употребата на канабис.

Източник допълва пред The Sun: "Животът на Зейн е бурен през последните години и близките му се надяват, че Селена ще му помогне да се успокои и да му вдъхне увереност. Двамата си подхождат добре, така че в дългосрочен план може да се окажат чудесна двойка."

Новата вълна от слухове за близостта им накара феновете да изпаднат във възторг в интернет, където развълнувано публикуваха реакциите си.

Появи се старо видео от червения килим от 2010 г., в което Селена е попитана кого от One Direction би целунала, а тя се захилва: "Зейн".

Селена има богата история на срещи с колеги поп звезди, включително с любимия на тийнейджърките Джъстин Бийбър и The Weeknd.

Джъстин и Селена имаха бурен романс, който се разпадна за последен път през 2018 г. - месеци преди той да завърже връзка с племенницата на Алек Болдуин - Хейли. The Weeknd, чието истинско име е Абел Тесфайе, се срещаше със Селена за няколко месеца през 2017 г. по време на един от периодите на почивка от Джъстин.

Междувременно Зейн имаше свой собствен романс със супермодела Джиджи Хадид, от която има двегодишна дъщеря на име Хая.

Новината за раздялата им стана публично достояние през октомври 2021 г. на фона на взривоопасния конфликт на Зейн с майката на Джиджи - Йоланда Хадид. През септември същата година Зейн и Йоланда се скараха и въпреки че той отхвърли твърденията, че е упражнил физическо насилие, не се призна за виновен по четири обвинения в тормоз.

Беше му забранено да контактува с Йоланда или с охранителя, който е видял спречкването, и трябваше да премине курс за овладяване на гнева и 360 дни пробация.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая

    10 2 Отговор
    е страшно прасенце, а а този е много нежен (меко казано).
  • 2 Вазле космоса

    5 2 Отговор
    На сумати хора съм пробвала мътеницата, изкуствения интелект ми каза , че е полезно за здрава и лъскава коса и дълги нокти
  • 3 Боко Жендъра

    0 2 Отговор
    Тия съм ги .....и двамата с 200 или па те мене ме .....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ©©©®↪🅿

    3 1 Отговор
    Тази дунда, не ходеше ли с "уикенд"-а?
  • 6 Животновъд

    3 1 Отговор
    Хубаво прасенце!
  • 7 Няма да стане

    1 2 Отговор
    Прекалено е дебела за разглезения плейбой. Той си търси супермоделки.