Отидете към основна версия

7 886 33

Мирослав се появи в съда с дрехи за близо 50 бона (СНИМКИ)

  • мирослав соколов-
  • мария-
  • съд-
  • дрехи-
  • скъпи дрехи

Най-скъпият аксесоар по Миро е часовникът му, за който се твърди, че е около 40 бона

Снимка: Булфото

Мирослав Соколов, съпруг номер три на фолкпевицата Мария, беше пуснат под гаранция срещу 2000 лв. Той е обвинен в домашно насалие и заплаха за убийство, лично от певицата, като случаят, в който е нанесъл жесток побой над нея е от 21-ви март. Според информацията в медиите, тогава Мария сама подала сигнал в полицията, като преди това са се намесили и съседите ѝ.

Вчера Мирослав беше заснет как излиза от съда, а бързи справки на по-любопитните показват, че цялостният му тоалет струва приблизително 50 хил. лв. В този ред на мисли - за него не е никакъв проблем да заплати гаранция, която е в далеч по-скромен размер.

Само за елечето на тузарската марка "Бърбъри" биячът е броил над 2000 лв., за долнището на анцуга - повече от 1000 лв. и за горната част 1600 лв. Маратонките и елегантната чантичка "Луи Вютон" пък струват още 2000. И разбира се, най-скъпият аксесоар по Мирослав е часовникът, за който се твърди, че е около 40 бона.

Не е тайна, че Соколов събра много отрицателни коментари в мрежата, при това предизвика гнева не само на феновете на Мария, но и на обществеността. След като напусна съда в лъскавия си външен вид, ироничните и нападателни изказвания заваляха: "С маркови шамари ли е бил жена си", "Магаре и със злато да покриеш, си остава магаре. И това същество, защото не може да го нарека човек, щом е вдигнал ръка на по-слаб от него... Добре че парцалите му са скъпи, защото той самият няма стойност", "В Турция ще се докарам така за 200 лв. макс", гласят само малка част от коментарите, пише "Марица".

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 23 гласа.

Свързани новини