Отидете към основна версия

1 873 11

От какво страда, в какво вярва и какво обича Симона Загорова (ВИДЕО)

  • симона загорова

"Постоянно сънувам някакви бивши гаджета, някакви изневери", разказа в блиц интервю попфолк певицата

Бивши гаджета и изневери тормозят дъщерята на примата на попфолка Глория - Симона Загорова. Става дума за неприятната част от сънищата ѝ, разкри самата тя.

"Аз съм човек, който всеки ден сънува. Постоянно летя, което съм чела, че е най-готиният сън. Всякакви глупости сънувам, всякакви сериали... Постоянно сънувам някакви бивши гаджета, някакви изневери", разказа в блиц интервю за Vbox7 попфолк певицата, която издаде пикантни подробности за личния си живот.

Тя разкри още, че много обича люто и с майка си постоянно се надпреварвали кой ще погълне повече чили.

Симона също така призна за една от най-големите си слабости в характера - страдала от липса на интуиция, което ѝ се отразява доста зле в живота, тъй като постоянно я лъжели.

Тя вярва в енергии и висш разум, но по-интересното е, че понякога се доверява на карти таро. Певицата ни сподели, че повечето пъти тарото нищо не ѝ познава, но не крие, че са ѝ мятали по някоя друга карта.

Дъщерята на Глория признава, че изобщо не живее в сянката на майка си. Младата жена си гради сама името и имиджа, а преди дни се появи последното ѝ парче, озаглавено "Кажи ми", което е изцяло в поп-фолк стилистиката и се радва на одобрение от страна на феновете.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини