Отидете към основна версия

18 810 10

Лияна "подхвана" мъжете в Къщата

  • лияна-
  • пулев-
  • кюрпанов-
  • big brother

Фолкпевицата се облича като на участие

Лияна успя да завърти главите на Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов само след десетина дни престой във VIP Brother за радост на продуценти и зрители. За разлика от останалите съквартиранти фолкпевицата се разхожда в Къщата сякаш е на участие в клуб.
 
Докато всички залагат на удобните дрехи, най-вече анцузи, тя залага на къси поли и прилепнали потничета, които не оставят много на фантазията. Феновете на шоуто едва ли ще я видят и без грим, тъй като тя си ляга с него.
 
Цялата показност определено влияе на мъжете вътре, като с най-слаби "ангели" се очертават Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов. Моделът вече веднъж се намърда в чаршафите на Лияна, но по всичко личи, че певицата иска да се топли с Тервел.
Двамата вече направиха впечатление с еротичните закачки помежду си и полупризнанието на бившата атлетка, че иска да се почувства слаба в прегръдките на Пулев.
 
Засега боксьорът удържа тестостерона, но не е ясно дали неговата съпруга извън шоуто дълго ще гледа свалките му със силиконката. За Мариан пък остава ролята и той да се навърта около певицата, да потанцува с нея, да се отърка в тялото й, но с видимо по-малки шансове.
 
И докато зрителите ще чакат разплитането на тройния любовен възел, Мира Радева и Ваня Червенкова са напът да се хванат за косите в спор кой да командва в Къщата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини