Отидете към основна версия

4 230 117

Комплименти в леглото - новият сексуален фетиш

  • секс-
  • фетиш-
  • похвала-
  • комплимент

"Това е фетиш, който всеки трябва да практикува.", твърди Джана Хокинг

Снимкa: Shutterstock

ПОХВАЛА В СПАЛНЯТА - НОВИЯТ СЕКСУАЛЕН ФЕТИШ

Похвалите в леглото се превърнаха в нова популярна тенденция, каза австралийската радиоводеща Джана Хокинг. В колоната си в Daily Mail тя нарече това малка сексуална перверзия, която всеки трябва да опита.

Според Хокинг тенденцията набира популярност в социалната мрежа TikTok. Видеоклиповете, в които потребителите говорят за въздействието на похвалата върху тяхното ниво на привличане, печелят стотици хиляди и дори милиони гледания.

Хокинг призна, че е възхитена от мъжете, които правят комплименти в спалнята. „Бих казала, че това е фетиш, който всеки трябва да практикува. Момичетата вече не полудяват по момчета, които не отвръщат със същото и се правят на недостижими. Не, възбуждаме се от момчета, които ни обожават", обясни тя.

Хокинг добави, че и други жени споделят нейното мнение. Много от тези, с които тя успяла да обсъди тази тенденция, се съгласяват, че комплиментите не трябва да се ограничават до спалнята.

В заключение радиоводещата посъветва жените не само да приемат комплименти, но и да ги правят на мъжете. „Гледайте как партньорът ви светва, когато му кажете, че е страхотен в леглото“, предложи Хокинг.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.

Свързани новини