Необходими продукти:
паста - 500 г джемели зехтин - 3 с.л. лук - 1 глава колбас - 200 г салам по избор спанак - 2 ч.ч. нарязан домати - 1 ч.ч. от консерва пармезан - 1/2 ч.ч. сол червен пипер черен пипер босилекНачин на приготвяне:
Сложете с тенджера вода и пуснете в нея макароните. Варете за толкова време, колкото е посочено на опаковката.
Междувременно в дълбок тиган загрейте мазнината и добавете скълцания лук. Щом омекне, прибавете нарязания салам и спанака.
Задушете и прибавете доматите. Овкусете с подправките и гответе още 5-6 минути.
Добавете макароните и разбъркайте. Гответе още няколко минути и разпределете в подходящи съдове. Поръсете с пармезан и сервирайте, пише trafficnews.bg.