Необходими продукти:
6 твърдо сварени яйца 2 с.л. майонеза Краве масло 1 ч.л. горчица (жълта и дижонска) 1.5 с.л. сок от кисели краставички 1 щипка захар Сол, пипер на вкус Сос табаско (по желание) на вкус Добавки по желание: червен пипер, резенчета сладка кисела краставичка, натрошен бекон.Начин на приготвяне:
Разрежете яйцата на две половини и премахнете жълтъците. В купа смесете премахнатите жълтъци и всички останали съставки. Намачкайте добре и разбъркайте до напълното смесване на съставките. Накрая с помощта на шприц напълнете разполовените белтъци с готовата смес.
Тайната съставка
Това е една супена лъжица чисто и вкусно краве масло. Това е скрита тайна съставка, която е почти незабележима. С изключение на това, че пълнежът е малко по-кремообразен и по-кадифен.
За още по-страхотен вкус добавяме и малко сок от кисели краставички и малко захар.
Може да поръсите яйцата с бекон за цвят и още повече вкус, да добавите напречно нарязани кисели краставички и да поръсите с червен пипер.
Колко по-рано може да направите дяволските яйца?
За най-добри резултати не трябва да сглобявате дяволските си яйца повече от един ден предварително. Ако желаете да ги приготвите два дни по-рано, може да сварите, нарежете и отстраните жълтъците от белтъците. Направете своя пълнеж и след това съхранявайте яйцата и приготвения пълнеж в отделни херметически затворени кутии в хладилника. Когато сте готови да сервирате яйцата, разбъркайте бързо плънката и сглобете.
Дяволските яйца трябва винаги да се съхраняват в хладилник в херметически затворен съд, пише actualno.com.