Отидете към основна версия

31 640 9

Вики и Явор от "Един за друг" показаха СНИМКИ от сватбата си

  • вики и явор-
  • един за друг-
  • сватба

Двамата се сгодиха в предаването

Вики и Явор успяха да отвеят конкуренцията в четвърти сезон на „Един за друг“, тръгвайки си с голямата парична награда. Разбира се, хейтът не закъсня и хората побързаха да споделят разочарованието си от тяхната победа, вярвайки че не са достойни, предвид не особено впечатляващото им представяне в повечето игри, пише actualno.com

Но ето, че нищо не може да помрачи щастието на Явор и Вики! Двамата се сгодиха в предаването, след като Явката коленичи пред своята половинка на нестабилна платформа и ѝ зададе съдбовния въпрос.

Вики от “Един за друг” разбра, че е бременна след положителен тест и преглед при специалист по време на снимките на предаването.

Двойката си е казала заветното „Да“ на своята 10-годишнина. Щастливата булка сама се похвали в социалната мрежа, пишейки:

„Един специален ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме граждански брак и официално сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така да сме заобиколени от позитивни и истински приятели. Скоро ще качим и още интересни снимки.“

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 27 гласа.

Свързани новини