29 Май, 2023 09:22 31 553 9

Вики и Явор от "Един за друг" показаха СНИМКИ от сватбата си

  • вики и явор-
  • един за друг-
  • сватба

Двамата се сгодиха в предаването

Вики и Явор успяха да отвеят конкуренцията в четвърти сезон на „Един за друг“, тръгвайки си с голямата парична награда. Разбира се, хейтът не закъсня и хората побързаха да споделят разочарованието си от тяхната победа, вярвайки че не са достойни, предвид не особено впечатляващото им представяне в повечето игри, пише actualno.com

Но ето, че нищо не може да помрачи щастието на Явор и Вики! Двамата се сгодиха в предаването, след като Явката коленичи пред своята половинка на нестабилна платформа и ѝ зададе съдбовния въпрос.

Вики от “Един за друг” разбра, че е бременна след положителен тест и преглед при специалист по време на снимките на предаването.

Двойката си е казала заветното „Да“ на своята 10-годишнина. Щастливата булка сама се похвали в социалната мрежа, пишейки:

„Един специален ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме граждански брак и официално сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така да сме заобиколени от позитивни и истински приятели. Скоро ще качим и още интересни снимки.“


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    11 3 Отговор
    Оня ден я срещнах Викито в асансьора,наистина беше щастлива..

    Коментиран от #5

  • 2 цумбрум

    3 6 Отговор
    Мацето с късата поличка на снимката е много готино и привлекателно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ана

    11 12 Отговор
    Важното е ,че си вярват. Откраднати пари обикновено не носят нищо хубаво.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 На това примитивно население

    8 2 Отговор
    Им дай да се женАт и да раждат ...прниьиха населението до примитивен добитък за разплод за биомаса без мозък за каквото и да в друго освен да се прави на умно пред 3-4-5 годишните им деца...
  • 7 Лора

    10 1 Отговор
    Да са живи и здрави!
    Мен много ми харесват като двойка.
    Другите да не са много хубави, пред телевизора всички са много влюбени, не могат един без друг, ама изобщо не могат да ме убедят, че в живота е така.
  • 8 Не разбрах

    4 0 Отговор
    Какво общо има другата Виктория, за която пишете, че е бременна и са го разбрали в предаването??? Нали тази статия е за сватбата на Вики и Явор??? Защо намесвате и Викси???
  • 9 Ммм не

    1 0 Отговор
    Неприятни