Отидете към основна версия

4 729 56

Нора Недкова със съвет към дамите: Момичета, излизайте само с богати мъже!

  • нора недкова-
  • съвети-
  • богати мъже

Варненската фурия обясни, че харесва само заможни интелектуалци

"Момичета, излизайте с богати мъже! Спрете да ги използвате за тези глупави дрехи, а ги използвайте за знания, опит и да ви направят същия бизнесмен като тях. Да пътувате и да се развивате, а един ден като ви оставят, да може да кажете, че сте бизнес дама."

Този призив към девойките отправи вездесъщата Нора Недкова. Мис Плеймейт избухна в неподражаемия си стил по темата за заможните жени и златотърсачките, към които отправи и още един съществен съвет.

"Не може само с онова долу и да мрънкаш за пари - трябва да дадеш, за да получиш. Ето - аз съм красива жена, добра домакиня, лоялен човек и добър приятел. Знам какво давам и как да получавам", обясни Нора.

Варненската фурия обясни, че харесва само интелектуалци. Заможни, разбира се.

"Важно е за мен един мъж да е богат или поне в процес на развитие на бизнес, който да ме тласка напред. С какъвто се събереш, такъв ставаш", безапелационна е в житейските си възгледи русокосата мацка.

Недкова си спомня, че на по-млади години, когато гаджето ѝ е давало пари, блондито ги пръскала "за боклуци и излизания". "Сега парите ги инвестирам в преживявания. Мога да не си купувам чанта за 5000 лв., а за 500", горда е със своя бизнес нюх за спестявания моделката, която не спира да обикаля света, сравнявайки цените у нас и зад граница, пише "България Днес".

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 51 гласа.

Свързани новини