Отидете към основна версия

2 220 13

Ясновидката на Берлускони: Изцяло женска сила ще трансформира Италия

  • силвио берлускони-
  • марина берлускони-
  • дъщеря-
  • теодора стефанова-
  • гадателка-
  • ясновидка

Според Теодора Стефанова дъщерята на Берлускони ще се изяви като силен лидер

Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони, пророкува бъдещето на Италия след смъртта на прочутия италиански премиер, медиен магнат и предприемач.

Българската езотеристка, която живее в страната на Ренесанса от 1991 г. насам, направи смела съдбовна прогноза и за живота на дъщерята на Силвио – Марина Берлускони. Ето какво сподели тя пред "Телеграф":

"В политически аспект смятам, че ще има големи трансформации. Според мен дъщеря му Марина Берлускони ще е следващият лидер. Изцяло женски екип ще има възможността да трансформира Италия. Марина не искаше да се занимава с политика, но Силвио я подготвяше последните години и тя ще има реалния шанс да е следващият велик лидер, стига да пожелае това".

Стефанова коментира и какво ще се случи с футболния клуб на Берлускони – "Монца".

"Футболният му клуб ще има възможност да се класира в първите четири места в следващия сезон. Галиани няма да остави така нещата и ще продължи да ръководи клуба и да направи една добра селекция. Телевизията му също ще продължи да съществува. Неговият син я ръководи с голяма страст и отговорност".

Родената в Стара Загора Теодора прекарва детството си при родителите на баща си в село Голям дол. На 5-годишна възраст при игра на народна топка ѝ хвърлят умряла котка, вследствие на което 3 години заеква. През 1984 г., на 23-годишна възраст, претърпява тежка катастрофа и в продължение на 11 денонощия е в кома. Тогава Ванга успокоила майка ѝ, като ѝ казала: „Щерка ти ке оцелее и ке се прочуе като врачка.“

И както предрекла Ванга, след инцидента Теодора придобива дарбата да вижда в бъдещето.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини