Отидете към основна версия

2 674 23

Били Портър и Адам Смит се развеждат след 6-годишен брак

  • били портър-
  • адам смит-
  • развод

"Решението беше приятелско и взаимно и беше взето след дълъг размисъл", каза представител на Портър

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Били Портър и съпругът му Адам Смит обявиха, че се развеждат.

Представителят на звездата от "Pose" заяви, че двамата са взели "тъжното решение да сложат край на брака си след шест години".

"Решението беше приятелско и взаимно и беше взето след дълъг размисъл", каза представителят на Портър. "Те продължават да се обичат и подкрепят, докато започват следващата глава. Няма да има повече коментари от нито една от страните и ще бъдем благодарни, ако се уважава личното им пространство."

През 2009 г. Портър и Смит се срещнаха и се срещаха за кратко, преди да се съберат отново през 2015 г. През 2016 г. те се сгодиха и се ожениха две седмици по-късно през 2017 г. в Ню Йорк, припомня vesti.bg.

По-рано Портър беше казал пред изданието, че е щастлив да види еднополовите бракове да станат законни в неговия живот.

"И двамата сме израснали в домакинства, в които това, което сме, е обозначено като "мерзост" - каза Портър. "Мисълта за брака нямаше контекст за това - нямаше как да мечтаем за него, защото нямаше контекст, в който да мечтаем; беше негласно и много ясно, че светостта на брака не е за нас."

Той добави: "Така че да видя как това се промени, да видя как този прилив се обърна, все още ми спира дъха; все още се опитвам да намеря думите, за да го опиша."

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 23 гласа.

Свързани новини