Отидете към основна версия

4 277 11

Филип Буков купонясва с порнозвезда на морето (СНИМКИ)

  • филип буков-
  • актьор-
  • купон-
  • порнозвезда-
  • стефани разсолков

Актьорът се е разделил с приятелката си, но не страда от липса на занимания и внимание

Актьорът Филип Буков не спира да се радва на женско внимание, още повече след участието си в "Сървайвър", което завърши безславно за него. И по примера на повечето звезди, които влизат в риалитита обвързани и излизат необвързани, то този житейски сценарий се повтори и при него.

Буков, който се носеше на крилете на любовта, се е разделил с приятелката си. Пет години по-младата журналистка Ива определено му беше слабост. Преди време актьорът дори призна в интервю, че е направил първата крачка, с което започнала любовта им. Връзката им се развивала по-бързо от очакваното, а предаването дошло в неподходящ момент – Филип бил категоричен, че ще вземе участие, а дамата на сърцето му смятала, че това е правилен ход, който обаче ще им отнеме важни и ценни моменти, градящи общото им бъдеще. Връщайки се от Доминикана, Буков бил залят от серия предложения – за нови проекти, фен срещи и други професионални ангажименти, пише Галерия.

Нарастващия интерес към Филип обаче не се понравил на приятелката му, която започнала да се дистанцира от него. Жаден за забавления, той също поел по пътя си. По всичко личи, че далеч не страда. От началото на месеца актьорът купонясва на родното Черноморие в компанията на своята първа дружка в екстремното предаване – порнозвездата Стефани Разсолков.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.

Свързани новини