Отидете към основна версия

3 980 8

Деси Стоянова разчувства мрежата с прощалните си думи към Сашо Кадиев

  • деси стоянова-
  • водеща-
  • преди обед-
  • предаване-
  • шоу-
  • сашо кадиев

Екранната партньорка на Сашо Кадиев се сбогува с него чрез емоционална публикация

След 12 години в ефира Сашо Кадиев реши най-накрая да напусне телевизията и да обърне внимание на театралната си кариера и най-вече на личния си живот. Новата му половинка Ивелина Чоева има нужда от повече внимание и за да не провали и тази своя връзка, Кадиев реши да отдели повече време на себе си и семейството, пише Шоу Блиц.

Решението му да не е част от "Преди обед" донесе много сълзи на негови колеги и приятели. Но всички очакваха каква ще бъде реакцията на неговата екранна половинка Десислава Стоянова, с която тръгнаха доста бурно в началното, но в крайна сметка изгладиха различията си и се напаснаха.

"Тръгнахме неуверено, но стигнахме далеч, свършихме много работа и преживяхме много емоции заедно. Последните 12 телевизионни сезона бяха едно невероятно приключение. А последният ни разговор със Сашо Кадиев във вчерашния ефир на Преди обед е нещо, което ще помня винаги.

Оттук нататък му пожелавам да постигне промяната, която си пожела, а на себе си пожелавам ефирът да ме среща с повече събеседници, които са точно толкова честни, директни и откровени, колкото той беше вчера", написа тя след бомбата в ефир, че Кадиев няма да е част от "Преди обед".

"В началото на септември започваме наново, с нови сили, в обновен състав.", обещава още Деси на тв зрителите.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.

Свързани новини