Отидете към основна версия

4 003 22

Алекс Богданска отнесе бордюр с колата, докато синът ѝ е вътре

  • александра богданска-
  • инцидент-
  • пътен инцидент-
  • катастрофа

За щастие, инцидентът е минимален - моделът се е блъснал в бордюр, докато паркира

Моделът и инфлуенсър Александра Богданска отново попадна в пътен инцидент - този път не особено сериозен. Красавицата успя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата, докато взимала сина ѝ Габриел от детска градина.

Червеният Dodge на Богданска определено преживя много в ръцете на моделката. Подобен инцидент и се случва за втори път. Сефтето го направи в началото на тази година, но тогава прие нещата доста позитивно и бързо излезе от ситуацията - залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя, припомня Телеграф. Сега обаче бронята е закрепена за колата със свински опашки, показа самата тя.

Този път обаче самата тя разказва, че доста се разстроила от ситуацията, но три неща са ѝ помогнали да го преодолее. Едно от тях било сина ѝ Габриел, посочи тя, който я уверил, че всичко ще бъде наред "и всичко е наред, защото сме здрави и сме заедно", казва Богданска. Тя разказа още как една жена я догонила и ѝ казала, че е страхотна, без да я познава, освен това прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа ѝ.

Определено на Алекс не ѝ върви с колата - подарък от бившия ѝ съпруг Даниел Петканов, защото от време на време споделя как попада в неприятни ситуации с нея. Освен малките инциденти редовно Градска мобилност я закопчава и се превърна в основен донор на общината.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.

Свързани новини