Отидете към основна версия

4 129 11

Хю Джакман и съпругата му се развеждат след 27 години брак

  • хю джакман-
  • брак-
  • развод-
  • раздяла-
  • съпруга-
  • дебора-лий фърнес

Двойката изненадващо обяви решението си и заяви, че това е в името на индивидуалното израстване

Снимка: БГНЕС/ EPA

Един от най-успешните и високоплатени актьори в Холивуд Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес обявиха, че се разделят след 27 години брак.

"Бяхме благословени да споделим почти 3 десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни сега се променя и ние решихме да се разделим, за да преследваме нашето индивидуално израстване", обявиха двамата в изявление, споделено първо с "People" и потвърдено за CNN.

"Обичам те толкова много", написа тогава той в публикация в Instagram. "Заедно създадохме красиво семейство. И живота. Твоят смях, твоят дух, щедрост, хумор, нахалство, смелост и лоялност са невероятен подарък за мен", обясни се в любов на съпругата си той.

Във времето актьорът е засвидетелствал многократно обичта си към Дебора. За годишнината им преди две години той написа:

"Бракът ми с теб, Деб, е естествен като дишането. От момента, в който се запознахме, аз знаех, че ти си моята съдба. През последните 25 години любовта ни става все по-дълбока. Забавленията и приключенията са по-вълнуващи, а ученето още по-страхотно. Винаги ще съм благодарен за любовта, живота и семейството ни. Това е само началото, Деб, обичам те с цялото си сърце!", откровен бе тогава Джакман.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Свързани новини