Last news in Fakti

16 Септември, 2023 14:09 4 094 11

Хю Джакман и съпругата му се развеждат след 27 години брак

  • хю джакман-
  • брак-
  • развод-
  • раздяла-
  • съпруга-
  • дебора-лий фърнес

Двойката изненадващо обяви решението си и заяви, че това е в името на индивидуалното израстване

Хю Джакман и съпругата му се развеждат след 27 години брак - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Един от най-успешните и високоплатени актьори в Холивуд Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес обявиха, че се разделят след 27 години брак.

"Бяхме благословени да споделим почти 3 десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни сега се променя и ние решихме да се разделим, за да преследваме нашето индивидуално израстване", обявиха двамата в изявление, споделено първо с "People" и потвърдено за CNN.


"Нашето семейство е било и винаги ще бъде наш най-висок приоритет. Ние предприемаме тази следваща глава с благодарност, любов и доброта. Оценяваме високо вашето разбиране за зачитане на поверителността ни, докато семейството ни преминава през този преход в живота на всички ни", гласи още обръщението на двойката към общността.

Джакман и 13-години по-възрастната Дебора-Лий Фърнес се срещат на снимачната площадка на телевизионния сериал "Корелли" през 1995 г. и се женят през следващата година. Тогава тя вече е голяма звезда, а за него това е първа роля. Двамата австралийски актьори имат две деца - Оскар, на 23 години и 18-годишната Ава.

Джакман отбеляза последната им годишнина от сватбата с почит към Фърнес през април, припомня агенция Фокус.

"Обичам те толкова много", написа тогава той в публикация в Instagram. "Заедно създадохме красиво семейство. И живота. Твоят смях, твоят дух, щедрост, хумор, нахалство, смелост и лоялност са невероятен подарък за мен", обясни се в любов на съпругата си той.

Във времето актьорът е засвидетелствал многократно обичта си към Дебора. За годишнината им преди две години той написа:

"Бракът ми с теб, Деб, е естествен като дишането. От момента, в който се запознахме, аз знаех, че ти си моята съдба. През последните 25 години любовта ни става все по-дълбока. Забавленията и приключенията са по-вълнуващи, а ученето още по-страхотно. Винаги ще съм благодарен за любовта, живота и семейството ни. Това е само началото, Деб, обичам те с цялото си сърце!", откровен бе тогава Джакман.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ммм...да

    12 10 Отговор
    Сто процента си е хванал некоя Лолитка.Тая вече е съдрана черга.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Сотир

    12 12 Отговор

    До коментар #2 от "Ммм...да":

    Не лолитка а лолит.Отдавна е минал от другата страна.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 чернокож от судан

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "боби репортера":

    Охо боби репортерс му скъсах пържолата
  • 6 Пилотът Гошу

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ммм...да":

    За жалост е преплувал реката, но пък жена му мяза и тя с толкова операции на тр... без боли те фара ...

    Коментиран от #7

  • 7 Ммм...да

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пилотът Гошу":

    Ама него ли го шляпат или той ги пердаши ?
  • 8 Мими

    4 12 Отговор
    И аз се разведох след тридесет години брак, с бившия ми съпруг разбрахме, че сме хомосексуалисти, а сме живели толкова дълго заедно. Сега сме щастливи с хора от същия пол. Съдба.
  • 9 Евгени от Алфапласт

    1 2 Отговор
    Аз моята не я напуснах, тя ме изгони и си остави дъщерята на 7 години при нея. Сега вдовицата ме храни, пои и ми плаща комарджийството, даже и издръжката на щерката.
  • 10 .......

    2 0 Отговор
    Двойката няма свои биологични деца,а осиновени.23 годишният Оскар е тъмнокож,а 18 годишната Ава е бяла.
  • 11 Най-после

    1 1 Отговор
    Се е осъзнал, колко тъпо решение е взел, да се обвърже трайно с много по-дърта от него жена, с която не може да има свои собствени деца. Но пък погледни го от добрата страна - дъртата кощрамба отдавна вече не може да ржда, но той като мъж все още има оплодителна способност и съответно шанс, да бъде щастлив с някоя по-млада мацка на да речем 20-25, която да го дари с негова собствена рожба, която да унаследи неговата плът и кръв.