Отидете към основна версия

4 822 7

Какво се случва с външния вид на Кейт Мос? (СНИМКИ)

  • кейт мос-
  • външен вид-
  • пушене-
  • цигари-
  • модел-
  • здраве

Моделът, който беше една от най-ярките фигури на модата през 90-те, днес изглежда неузнаваема

Снимка: БГНЕС/ EPA

Някога Кейт Мос се отличаваше навсякъде със своята прелест, но сега, макар че е едва на 49 години, изглежда като развалина. Най-големият порок на манекенката остава пушенето и наскоро тя заяви, че е сменила цигарите с бездимни, което обаче никак не ги прави здравословни, разбира се.

Кейт Мос сама признава без свян, че пуши от 15-годишна и в пика на кариерата си е стигала до три кутии цигари на ден. Всеки е наясно, че цигарите увреждат дробовете и сърцето, но те поразяват кожата, както и състоянието на косата и ноктите. Кейт е нагледен пример в това отношение – към днешна дата тя вече е със съсухрено лице като на бабичка, оредяла изтощена коса и никакъв блясък в очите.

Всъщност пушенето не е бил толкова голям порок навремето за Кейт, която се впускаше в алкохолни оргии и употребяваше какви ли не наркотици. От дрогата обаче тя се изчисти преди 20-ина години, но така и не успя да спре пушенето.

Моделът дори създаде свой собствен бранд за здравословен живот на име „Космос“, който пълни сметката ѝ с милиони годишно. Иронично е, че животът ѝ се трови от лош навик, който се отразява пагубно на визията ѝ. А на какво друго може да разчита един супермодел, освен на външен вид.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини