Отидете към основна версия

8 058 13

Орлин Горанов "надви" Ники Кънчев

  • последният печели-
  • орлин горанов-
  • ники кънчев-
  • водещ-
  • знания-
  • куиз шоу

"Последният печели" се радва на голям зрителски интерес и нов сезон за разлика от "Голямото преследване" с Ники Кънчев

Певецът Орлин Горанов бил уверен, че телевизионната игра „Последният печели“ ще се превърне в любима за зрителите. Певецът за пръв път влезе в ролята на водещ на предаване за знания, но това не му попречи да го направи едно от най-интригуващите за публиката в националната телевизия. Тази есен форматът продължава с трети сезон. Епизодите, които сега гледат зрителите, са снимани още през август.

Орлин Горанов се радва, когато зрителите го спират на улицата, за да изкажат възхищение от неговото шоу. Макар, че е музикант, той се справя умело и с ролята на секундант в престрелката между знаещите състезатели и може да се похвали, че неговото предаване продължава смело напред за разлика от „Голямото преследване“ с водещ Ники Кънчев. Шоуто бе заменено от подновеното "Сделка или не" в ефира на Нова телевизия. Този път обаче Ненчо Балабанов е връзката между участниците и банкера на мястото на Румен Луканов.

Състезанието, което успешно диша във врата на „Стани богат“ изважда Горанов от дупката, в която той попадна по време на коронакризата. Тогава, подобно и на други негови колеги в шоубизнеса, той се чувстваше безполезен без връзката с аудиторията. През онзи период певецът запълва времето си с чистене, готвене и разходки с колата.

С усмивка споделя, че в дните на карантина изчистил къщата с жена си Валя 17 пъти. Вихри се и в кухнята, където опитва нови рецепти. Известен е като запален кулинар, но отдавна не сме го гледали да се вихри над тиганите, както направи преди години в "Черешката на тортата".

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 22 гласа.

Свързани новини