Last news in Fakti

26 Септември, 2023 12:58 8 007 13

Орлин Горанов "надви" Ники Кънчев

  • последният печели-
  • орлин горанов-
  • ники кънчев-
  • водещ-
  • знания-
  • куиз шоу

"Последният печели" се радва на голям зрителски интерес и нов сезон за разлика от "Голямото преследване" с Ники Кънчев

Певецът Орлин Горанов бил уверен, че телевизионната игра „Последният печели“ ще се превърне в любима за зрителите. Певецът за пръв път влезе в ролята на водещ на предаване за знания, но това не му попречи да го направи едно от най-интригуващите за публиката в националната телевизия. Тази есен форматът продължава с трети сезон. Епизодите, които сега гледат зрителите, са снимани още през август.

Орлин Горанов се радва, когато зрителите го спират на улицата, за да изкажат възхищение от неговото шоу. Макар, че е музикант, той се справя умело и с ролята на секундант в престрелката между знаещите състезатели и може да се похвали, че неговото предаване продължава смело напред за разлика от „Голямото преследване“ с водещ Ники Кънчев. Шоуто бе заменено от подновеното "Сделка или не" в ефира на Нова телевизия. Този път обаче Ненчо Балабанов е връзката между участниците и банкера на мястото на Румен Луканов.

Състезанието, което успешно диша във врата на „Стани богат“ изважда Горанов от дупката, в която той попадна по време на коронакризата. Тогава, подобно и на други негови колеги в шоубизнеса, той се чувстваше безполезен без връзката с аудиторията. През онзи период певецът запълва времето си с чистене, готвене и разходки с колата.

С усмивка споделя, че в дните на карантина изчистил къщата с жена си Валя 17 пъти. Вихри се и в кухнята, където опитва нови рецепти. Известен е като запален кулинар, но отдавна не сме го гледали да се вихри над тиганите, както направи преди години в "Черешката на тортата".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5 лева

    16 22 Отговор
    По тъпо предаване няма никъде .. не знам някой да е спечелил
  • 2 АБВ

    29 9 Отговор
    Преследването е супер тъпотия
  • 3 гошо

    14 18 Отговор
    И двете предавания са мега тъпи

    Коментиран от #4

  • 4 1912

    18 7 Отговор

    До коментар #3 от "гошо":

    Bce пак от ПП лъха на интелект, Орлин Горанов е природно интелигентен. Докато от ГП се лее простащина, която само Тапънчев може да създаде.
  • 5 Каквото да направят

    25 2 Отговор
    Комерсиалните телевизии нова и бтв не могат да догонят националната тв.Трябва да си много увреден в главата да гледаш как група хора доят крави скачат в чувал правят безсмислени надпревари или режат лук и това да ти доставя удоволствие .Нико Кънчев е добър водещ но участието му в агресивни реклами го отдалечи от хората пък и измисленото предаване не струва.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мая

    22 18 Отговор
    Орлин Горанов е добър певец, но като водещ е жалък. Неуместният му смях е противен.
    Не знам как участниците понасят подигравките му.
    Според мен, като замисъл, предаването е добро, но като изпълнение е слабо.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Aлфа Bълкът

    14 6 Отговор

    До коментар #7 от "Мая":

    За мен е екстра водещ, ама като вземе да припява в предаването си и се чудя въобще как е станал певец!
  • 11 Петров

    18 8 Отговор
    Ники Кънчев е любим водещ от край време, но Орлин е по-добър избор! Той е не само чаровен, интелигентен, винаги усмихнат, с прекрасни държание, визия и глас! ОРЛИН Е ТВОРЕЦ! Наравно с композиторите и поетите! Едва ли някой би изпял песните му по-добре от него! С това той е любимец и на тези, които не гледат ТВСъстезания и реалитита а те не са малко! И са в пъти по-добри от пародиите в "На кафе", начело с Галка и Патрашкова, от недоразумението Николаос Мицотакис-Цициридис, Сашко МамаЕвро- -Кадиев, напъващите се Калинки-Малинки Трифонова, Плевнелиева, Дикова, Цънцоркова, и много, много други. И най-важното - и двамата са ДАЛЕЧЕ от Халтурата, Простотията и Лигавщините на Рачков и имитаторите на Слави! Тук май става въпрос и за Възпитанието и Средата в, която са расли.
    И ДВАМАТА СА НА НИВО! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР!!!
    Петров - колега на Хачо Бояджиев
  • 12 Карък

    7 6 Отговор
    НИКИ КЪНЧЕВ ТРУДНО ЩЕ ГО НАДВИЯТ, НОСАМОФО ПРЕДАВАНЕ БЕШЕ ТЪПО.
  • 13 Иванов

    3 7 Отговор
    Нека кажа на всички кое беше най доброто предаване дори от всички риалитита без господарите взети заедно и това беше руска рулетка по БНТ незнайно защо го спряха тия негодници от сем и БНТ.