Отидете към основна версия

2 451 10

Защо Джон Бон Джоуви няма да пее на сватбата на сина си?

  • джон бон джоуви-
  • син-
  • сватба

Според световните медии певецът ще бъде на събитието, в което Мили Боби Браун и Джейк ще овековечат любовта си, но извън ролята на изпълнител

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джон Бон Джоуви няма да пее на сватбата на сина си.

Според световните медии певецът ще бъде на събитието, в което Мили Боби Браун и Джейк ще овековечат любовта си, но извън ролята на изпълнител. Причината, заради която гостите няма да го чуят да пее, е че според бъдещата му снаха Мили, той има нужда от почивка. "Мисля, че човекът има нужда от почивка, той не спира", каза тя пред "Today" миналата седмица, предава dir.bg.

Що се отнася до това как върви планирането на големия ѝ ден, звездата от "Stranger Things" заяви: "За мен изобщо не е стресиращо. Джейк е по-ангажиран. И двамата сме развълнувани." Бъдещият свекър също няма търпение: "Ако намерите правилния за вас човек и израснете заедно, няма значение колко ви е разликата в годините. Мисля, че всичките ми деца са намерили своя партньор", каза Джон пред водещия Анди Коен.

Мили и Джейк се сгодиха през април тази година, като преди това излизаха две години. Браун е на 19 години, а синът на Бон Джоуви - Джейк на 21.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.

Свързани новини