Отидете към основна версия

4 776 27

"Игри на волята" 5: Виолета вече е част от племето на Изгубените

  • игри на волята-
  • виолета стайкова

Втори на номинационната битка останаха Гладиаторите

Бизнес дамата Виолета Стайкова вече е част от племето на Изгубените. Тя беше изпратена в Чистилището от съперника си Мартин Николов - Елвиса, след като самият той се върна от изоставения плаж.

Загубата на една от най-силните жени на Старейшините не се отрази по време на номинационната битка и племето, чийто капитан е топ моделът Благомир Мастагарков, триумфира.

Преди началото на екстремното предизвикателство, той имаше право да използва спечеленото предимство на капитанската битка. То му позволи да изпрати един от войните от другите две племена в Чистилището. С помощта на студентката по право Виктория Йорданова, той посочи брокера Цветелин Гешов от Амазонките.

Втори на номинационната битка останаха Гладиаторите. Те показаха голяма сила и издръжливост на Арената, но когато достигнаха до финалния пъзел, те отстъпиха на Старейшините.

Последни завършиха Амазонките, които отиват на съвет. В следващия епизод ще стане ясно дали женската коалиция в жълтото племе ще се пропука или на елиминационна битка ще отидат мъжете в племето - бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо и компютърният гений Момчил Василев.

Не пропускайте “Игри на волята” в четвъртък, 28 септември, от 21:00 ч. по NOVA.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.

Свързани новини