Отидете към основна версия

63 199 70

Тони Стораро спал с министърка

  • тони стораро-
  • емел етем-
  • афера

Аферата на изпълнителя и Емел Етем е продължила няколко месеца

Тони Стораро е истински Казанова и през леглото му са минали не една и две жени. Фолк певецът дори е имал вземане даване с бивша министърка от правителството на Сергей Станишев, пише „Уикенд".

Аферата на чалга изпълнителя и вицепремиерката Емел Етем се е случила през 2007-2008 година и е била с продължителност няколко месеца. Двамата се запознали покрай местните избори през 2007 г., когато изпълнителят от лекия жанр е пял на предизборни концерти.

От дума на дума двамата затоплили отношенията си и си станали близки. Любовната им афера била страстна и продължила няколко месеца. Министьрката била по-зряла от фолк певеца, но това хич не го притеснило, защото той бил очарован от опита и познанията ѝ.

Госпожата от години се слави с любовния си живот и според слуховете е имала връзки с бесепаря Румен Петков, с покойния вече Павел Чернев, а интриганти даже я свързват и с ген. Стоян Тонев, покрай което се облажила с безплатни процедури в клиниката по дерматология на доц. Мирослава Кадурина.

Политикът Емел Етем е омъжена от години, но е командировала съпруга си в чужбина и така е била спокойна за вечерите си с. Тони Стораро, който си пада голям плейбой.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 159 гласа.

Свързани новини