Отидете към основна версия

4 724 10

Моника от "Игри на волята" попиля Елвиса с думи на Емануела (ВИДЕО)

  • мартин николов-
  • елвиса-
  • игри на волята-
  • моника-
  • емануела

Участничката, която отпадна, след като си счупи ръката, не спести нито една критика към бившия си съплеменник

Моника напусна "Игри на волята" по медицинска причина, след като счупи ръката си в епична елиминационна битка срещу трима съперници.

Лечението ѝ ще продължи дълго, тъй като пораженията са сериозни, но след като излезе от шоуто, носителката на титлата Мисис България призна всичко, което мисли за Мартин Елвиса, с когото си размениха доста грозни думи през последните ѝ дни в шоуто.

Моника бе гост на Гала в "На кафе" и запитана какво точно се е случило между нея и Мартин, за да ескалират до такава степен отношенията им, врачанката отвърна: "

Смятам, че той е подлец и интригант, но не само в играта, а и в живота. Мартин е човек, който напада по-слабите, за да изпъкне, да задоволи егото си. И не му прави чест, напротив, изглежда смешен, защото един истински мъжкар не би си позволил по подобен начин да обиди жена, и то в национален ефир. Той е въздух под налягане!

Един истински милионер не би влязъл в такъв тип предаване, за да търси показност. Лично от Емануела (фолк певицата Емануела, б.р.) знам, че той е търсил известност цял живот, дори е търсил известност на неин гръб, но не му се е получило", заяви с категоричност Моника.

Припомняме, че в шоуто Мартин Елвиса изстреля цяла канонада от обвинения срещу фризьорката от Враца, като жестокият скандал помежду им втрещи всички.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.

Свързани новини