Отидете към основна версия

3 052 10

Кание Уест не позволява на жена си да говори, само той решава какво ще яде и ще носи тя

  • кание уест-
  • бианка ченсори-
  • облекло-
  • контрол-
  • храна

Близки на Бианка са силно разтревожени от връзката ѝ с рапъра

Снимка: БГНЕС/ EPA

Скандалният рапър Кание Уест е наложил тотален контрол над гаджето си Бианка Ченсори Той ѝ е забранил да говори, а също така се разпорежда и с това какво ще яде тя.

Маниакът е свел цял списък правила, по които да живее, включително какво да яде и какво – не, както и как да се облича, пише Daily Mail.

Това идва на фона на продължаващите подозрения, че 46-годишният рапър манипулира така наречената си „съпруга“, 28-годишната Бианка, като поведението му стига до нива, в които я превръща в „радикализирана“ версия на бившата си съпруга Ким Кардашиян.

Запознати с двойката твърдят, че Бианка „вече няма собствен ум“ и вместо това просто се „подчинява“ на противоречивия рапър, който я облъчва с твърденията, че те били имали „кралски“ статут.

Бианка е израснала в квартал на висшата класа в Мелбърн и е посещавала престижното гимназиално училище Carey Baptist Grammar School. Един от нейните бивши съученици я описва като „социална пеперуда, която е приятелка с всички“.

Друг казва на DailyMail.com, че тя „е в ступор и приятелите ѝ се опитват да я спасят, но никой не може да направи нищо, поради блокадите, които Кейн е поставил около нея“.

„Кание се опитва да превърне Бианка в радикализирана версия на Ким Кардашиян. Разликата е, че когато Ким беше с Кание, той беше уважаван в света на модата. Оттогава той е загубил това уважението на мнозина", споделят запознати.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.

Свързани новини