Отидете към основна версия

4 048 19

Дъщерята на Мадона - гола и неталантлива в новия си клип (ВИДЕО)

  • мадона-
  • лурдес леон-
  • нова песен-
  • клип

Новата песен на Лурдес Леон се казва "Spelling" и е мрачно произведение, силно напомнящо на емблематичния хит на Мадона "Frozen"

Снимкa: Shutterstock

Лурдес Леон - единствената биологична дъщеря на Мадона, върви уверено по стъпките на майка си, но засега не показва особен певчески талант. Въпреки това, момичето вече има три самостоятелни парчета, а последното се появи преди броени часове, пише Actualno.com.

Новата песен се казва "Spelling" и е мрачно произведение, силно напомнящо на емблематични хитове на Мадона като "Frozen" и "The Power of Good-Bye". Приликите са основно във визуалната част и цветовата гама, използвана при заснемането на клипа. Откъм певчески способности обаче 26-годишната Лурдес е далеч от майка си.

Коментарите за песента

Световни журналисти коментират, че възможностите на Лурдес Мария "Лола" Чиконе Леон, както е цялото име на дъщерята на Мадона, да пробие на световната музикална сцена са огромни, но липсата на талант и харизма са очевидни. Разбира се, коментиращи припомнят, че и за Мадона дълго време се говореше, че не може да пее, но пък категорично компенсираше с поведение и излъчване.

Гледайте клипа на новата песен на Лурдес и преценете дали я очаква светло бъдеще на музикалната сцена:

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.

Свързани новини