Отидете към основна версия

1 425 3

Рецепта на деня: Глазирани свински котлети

  • глазирани-
  • свински котлети-
  • свинско месо-
  • какво да сготвя

Магията в тази рецепта идва от соса

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

700 гр свински котлети

За соса:

соев сос; олио; чесън; доматено пюре; кафява захар; сос Уорчестър; оцет.

Начин на приготвяне:

Смесете продуктите за соса. С четка намажете щедро котлетите от двете страни след това ги пъхнете във фурната за 20-30 минути. Отново намажете котлетите с останалия сос и сложете тавата под грила за 5 до 10 минути.

Използвайте соковете в тавата, за да поръсите котлетите преди да ги сервирате.

Свинските котлети са готови, когато термометър, поставен в месото достигне 70 °С, пише lunchbox.eu.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.

Свързани новини