Отидете към основна версия

5 585 7

Рецепта на деня: Бързи свински пържоли с гъби и лук

  • свинско месо-
  • пържоли-
  • гъби-
  • лук-
  • сметана-
  • какво да сготвя

Ястие, подходящо и за делник, и за празник

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

- 4 свински пържоли - сол и черен пипер на вкус - щипка чесън на прах или на гранули - 1 глава лук, нарязана - 400 г пресни гъби, нарязани на филийки - кубче гъбен бульон - 200 мл течна готварска сметана

Начин на приготвяне:

Овкусете свинското със солта, черния пипер, чесъна. В голям тиган запържете пържолите на средна температура. Добавете лука и гъбите. Запържете за около минута-две, съветва az-jenata.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 42 гласа.

Свързани новини