Отидете към основна версия

3 034 29

Мара Отварачката официално оправда съпруга си за побоя

  • мария-
  • мара отварачката-
  • миро-
  • побой

"Ние така си говорим! "Ще те убия, ще те утрепам!" - така си общуваме.", заяви певицата

Фолк певицата оправда Миро и пред Темида.

Прокуратурата вече не го разследва за побоя над миньончето и за заплахата за убийство. Фолкаджийката Мария специално е отишла и е казала на наблюдаващия прокурор да свали и двете обвинения срещу съпруг номер 3, защото те така си говорили и често се пошляпвали, дори и силно.

От Софийския районен съд потвърдиха официално, че разследването е прекратено окончателно. Темида е върнала двете хилядарки на Миро, които даде за гаранцията си, и в момента бизнесменът е напълно свободен човек.

"Ние така си говорим! "Ще те убия, ще те утрепам!" - така си общуваме. Прощавам му за това, че ме удари, искам да свалите обвиненията! Не се страхувам за живота си! Това е нашият начин на общуване, по-груб. Както на думи, така и физически", каза фурията на фолка.

С тези думи Мара Отварачката втрещи прокурора и го остави без избор. Държавният обвинител свали обвиненията за заплаха за убийство още в същия ден. Другото обвинение, което имаше срещу Мирослав Соколов, бе за нанасяне на лека телесна повреда. То също е прекратено в същия ден.

От Софийската районна прокуратура казаха на Мара Отварачката, че може да съди половинката си за телесната повреда, но фолкаджийката отвърна, че няма за какво. Просто двамата изразявали любовта си по такъв начин и певицата съжалява, че е подала жалба.

Прокуратурата вече не го разследва за побоя над миньончето и за заплахата за убийство, написа hotnews.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.

Свързани новини