Отидете към основна версия

3 498 11

"Семейство Симпсън" направи страховито пророчество за Илон Мъск

  • илон мъск-
  • семейство симпсън-
  • предсказание-
  • пророчество

В новия епизод на анимационното шоу на Мъск му се налага да продаде социалната мрежа Екс (Туитър)

Снимка: Shutterstock

Най-скорошния епизод на „Семейство Симпсън“ може да включва още едно смело предсказание за бъдещето, този път отнасящо се до Илон Мъск, неговите космически пътувания и социалната мрежа X (предишен Twitter). Много зрители смятат, че това може да се сбъдне в близко бъдеще.

Дългогодишното анимационно шоу на Fox дава прогнози от началото на 90-те години, които някои зрители смятат, че в крайна сметка ще се сбъднат, пише Yahoo Entertainment. А някои от тях вече са се сбъднали и то с невероятна точност.

Четвъртият епизод от 35-ия сезон на „Семейство Симпсън“, който беше излъчен в неделя, беше пародия за младата изпълнителна директорка Персефона, отпаднала от колежа. Героинята олицетворява философията на Силициевата долина за „преструвай се, докато не успееш“. В крайна сметка тя успява да очарова г-н Бърнс да финансира мечтания ѝ проект, след което те се женят.

В един от епизодите той ѝ подарява „нещо специално“ под формата на картичка за рождения ѝ ден. Персефона мисли, че новият ѝ съпруг ѝ е дал ваучер.

„Не, купих ти Twitter, цялата компания! Беше изгодна сделка, предишният собственик трябваше да го продаде, след като неговата автономна ракета от Марс се разби в Международната космическа станция.“, отговаря Бърнс.

Тази сцена беше последвана от сцена, в която г-н Бърнс и Персефона бяха интервюирани от медийната личност и съсъздател на Billions Андрю Рос Соркин, който намекна, че след като е станал собственик на X, г-н Бърнс е премахнал всички негативни туитове за Персефона от платформата.

Реакция в социалните медии

Всъщност не е никак необичайно, че реакцията на зрителите към този епизод от анимационния сериал бе насочена за обсъждане именно в X (Twitter). Много потребители започнаха да се шегуват за Международната космическа станция и да оставят съобщения, посветени на това събитие, в случай че наистина се случи.

„Семейство Симпсън току-що ни предупреди, че един от космическите ракети на Илон Мъск ще се сблъска с международната космическа станция... те са непобедими в предсказването на трагичното бъдеще“, пише един.

Мъск в сериала "Семейство Симпсън"

Това не е първият път, в който Мъск се споменава в популярния анимационен сериал. През 2015 г. той се появява в епизод от сезон 26, озаглавен „The Mask Who Fell to Earth“ (Маската, която падна на Земята).

Той също беше герой в други култови сериали като South Park и Rick and Morty.

Изданието отбелязва, че е твърде рано да се каже дали тази прогноза на Симпсън ще се сбъдне.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини