Отидете към основна версия

24 066 8

Чарли Шийн с ново гадже и отново порно звезда

  • чарли шийн-
  • брет роси

Изглежда любимото място на Чарли е мексиканският курорт Кабо Сан Лукас

Звездата на „Двама мъже и половина“ Чарли Шийн остана верен на себе си – да забива гадже от света на порното, съобщават таблоидите в САЩ.

За Деня на благодарността 48-годишният актьор си подари нова блондинка за приятелка. Това е звездата от филмите за възрастни Брет Роси. В профила си в „Туитър“ Чарли Шийн помести снимки от почивката си в мексиканския курорт Кабо Сан Лукас, от които се вижда как той страстно целува и прегръща новата си приятелка Брет.

„Най-добрият Ден на благодарността. Мисля, че сега ще дам на света още един повод за ревност.“, написа в „Туитър“ Чарли Шийн. „Най-накрая в Кабо с моята любов“, отговори му в социалната мрежа Брет Роси.

Изглежда любимото място на Чарли е Кабо Сан Лукас. През декември миналата година актьорът заведе в мексиканския курорт друга порно актриса – Джорджия Джоунс.

През последните месеци 48-годишният актьор води дълга съдебна битка с бившата си съпруга Брук Мюлер за попечителство на близнаците.

Бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер може да загуби попечителството над децата си. И 4-годишните близнаци Макс и Боб да бъдат трайно поверени на първата съпруга на актьора Денис Ричардс.

Причината за това решение е наркотичната зависимост на Брук, която според съда не може да бъде добра майка. Актрисата на няколко пъти бе хващана да се друса, като дори рехабилитацията не й помогна да се освободи от порока.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини