Last news in Fakti

1 Декември, 2013 21:31 24 051 8

Чарли Шийн с ново гадже и отново порно звезда

  • чарли шийн-
  • брет роси

Изглежда любимото място на Чарли е мексиканският курорт Кабо Сан Лукас

Звездата на „Двама мъже и половина“ Чарли Шийн остана верен на себе си – да забива гадже от света на порното, съобщават таблоидите в САЩ.

За Деня на благодарността 48-годишният актьор си подари нова блондинка за приятелка. Това е звездата от филмите за възрастни Брет Роси. В профила си в „Туитър“ Чарли Шийн помести снимки от почивката си в мексиканския курорт Кабо Сан Лукас, от които се вижда как той страстно целува и прегръща новата си приятелка Брет.

„Най-добрият Ден на благодарността. Мисля, че сега ще дам на света още един повод за ревност.“, написа в „Туитър“ Чарли Шийн. „Най-накрая в Кабо с моята любов“, отговори му в социалната мрежа Брет Роси.

Изглежда любимото място на Чарли е Кабо Сан Лукас. През декември миналата година актьорът заведе в мексиканския курорт друга порно актриса – Джорджия Джоунс.

През последните месеци 48-годишният актьор води дълга съдебна битка с бившата си съпруга Брук Мюлер за попечителство на близнаците.

Бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер може да загуби попечителството над децата си. И 4-годишните близнаци Макс и Боб да бъдат трайно поверени на първата съпруга на актьора Денис Ричардс.

Причината за това решение е наркотичната зависимост на Брук, която според съда не може да бъде добра майка. Актрисата на няколко пъти бе хващана да се друса, като дори рехабилитацията не й помогна да се освободи от порока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас Димитров

    3 0 Отговор

    Коментиран от #3

  • 2 Иван Господинов

    5 0 Отговор
    Най-големия !
  • 3 Shmeker

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Атанас Димитров":

    1. Джорджия Джоунс е по-симпатична, тая е грозна и силиконките са й криво поставени... Определено крачка назад!
    2. Тия актриси може да са гаджета на всеки който си плаща.

    Коментиран от #5

  • 4 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    evala na picha boxem
  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Shmeker":

    xaxa silikonite bili krivo postaveni a na jenati kak sa i galabicite be.xaxa
  • 6 Ото Скорцени

    2 3 Отговор
    Посредствен актьор, наркоман и грозна кифла. Егати порнозвездата, та от тая няма да ми стане дори с виагра.

    Коментиран от #7

  • 7 PROFESIONALISTA

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ото Скорцени":

    То и да ти стане, ще усетиш все едно вкарваш боздуган в тенекия с грес- никакво съпротивление, никакво удоволствие, съхо като чируз на слънце и студено като на мъртвец ...
  • 8 Тодор

    0 0 Отговор
    що бре, мен пък ме кефи, има хубава брадичка :)