Отидете към основна версия

6 163 14

Галена заприлича на "гримиран труп"

  • галена-
  • корекции

"Направо е страшна!", коментират в социалните мрежи

Галена вече е напълно неузнаваема и направо страшна и в тяло, и в лице. Фолк певицата е загубила красотата и женствеността в лицето си, то е слабо и с остра брадичка, след всичките ѝ корекции.

"Прилича на гримиран труп от филм на ужасите. Направо е страшна! Как може да се харесва така? Няма ли кой да я спре да отслабва и да си прави корекции" - питат се нейни почитатели в социалните мрежи.

Плашещият ѝ вид се дължи отчасти на инжекциите, с които се вталява, от друга страна са и корекциите, които си направи през годините. Чалга дивата има поне 6-7 подобрения по лицето си и е похарчила около 50 000 лв за естетични процедури. Само на носа има три операции. Звездата на жанра се е превърнала в маниак на козметичните корекции.

Половинката на вафления бос Галин има и изкуствена конска усмивка. Близки до певицата издават, че за манипулацията тя е броила сумата от още 50 000 лева – предните ѝ зъби, например, са изцяло подменени с фасети, които са последен писък на денталната медицина. Интервенцията направила в Турция, в изключително модерна стоматологична клиника, пише "Уикенд".

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.

Свързани новини