Отидете към основна версия

10 238 16

Анелия напълня от спокойствие и щастие след годежа

  • анелия-
  • поп фолк-
  • певица-
  • напълняване-
  • годеж-
  • връзка-
  • съпруг

Певицата е качила няколко килца, но въпреки това изглежда прекрасно

През последните месеци се появиха упорити слухове, че Анелия е в очакване на дете от годеника си Захаринов. След като се сгодиха този юли клюките, че ще стават родители отново се засилиха.

Според светски репортер, забелязал певицата на участие, тя е леко наедряла на ръце, бедра и ханш, но корема ѝ е плосък и няма следа от плод в него. Нито пък е станала по-пищна в бюста, пише "Уикенд".

Въпреки че е качила няколко килца, Анелия грее от щастие. Всички знаят, че спокойствието и щастието завладяват човек и той пропуска да се ограничава в такива моменти. За разлика от другите си чалга колежки тя все още не се е пристрастила към тунинга. Анелия няма корекции нито по устните, нито по носа, както стана популярно неотдавна. Тя все още е разпознаваема и не се е превърнала в клонинг на останалите си колежки. Известно е за нея, че си е сложила малко силикон в гърдите, но само 350 куб., което е твърде малко количество за представителките н поп фолк жанра

На участието си Анелия не спря да се раздава, само тоалетът ѝ направи впечатление, че е неподходящ за нейната фигура и ѝ стои странно, допълва репортерът. Но певицата изглежда по-млада от истинската си възраст, а и няма никакви бръчки, въпреки, че навърши 41 години скоро. Затова все още не е прибягнала до филъри, тъй като в момента не са ѝ необходими.

Феновете на Анелия предполагат, че след годежа със Захаринов се е успокоила, спряла е тренировките се е отдала на повече глезотийки. Но други са на мнение, че фолк звездата е тръгнала на ин витро процедури и това е причината да надебелее.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини