Отидете към основна версия

4 282 15

Нойзи получи "Златен скункс" и призова хората да не нападат Мария заради неговата грешка

  • ивайло цветков - нойзи-
  • мария игнатова-
  • нойзи-
  • алкохол-
  • шофиране

Журналистът за пореден път се извини за издънката си

Ивайло Цветков - Нойзи, който беше хванат да управлява автомобил с над 2 промила алкохол, получи антинаградата "Златен скункс" от "Господари на ефира".

"С това, че един журналист и юрист, който дебатира обществени теми и призовава към спазване на морални, и законови норми често в различни медии, си позволява да нарушава правилата, за които апелира да се спазват, той заслужи нашия „Златен скункс“, а Дани Йорданов нямаше търпение да го връчи за първи път в журналистическата си кариера!", пишат от "Господарите".

При получаването на "Скункса" Нойзи за пореден път призна за грешката си да шофира употребил алкохол автомобила си. Цветков обясни решението да седне пил зад волана като грешна преценка и моментен срив на здравия разум. Той твърди, че е извлякъл поука от случилото се. Той отказа да коментира други известни личности, хванати да шофират пияни. Ивайло Цветков направи и обръщение към обществото относно Мария Игнатова.

Цветков заяви, че тя няма абсолютно нищо общо с неговото решение. Той допълни още, че по време на залавянето му тя е спяла в дома им. Нойзи е поднесъл извинение на Мария и подчерта, че тя също страда от ситуацията без да има никаква вина. Нойзи се обърна към хората у нас с мотото „Така не се прави“.

Няколко пъти той намекна, че е решил да се качи в автомобила, защото разстоянието му се е сторило кратко. Същевременно той оборва своята грешка, намеквайки, че и за малкия изминат път може да стане фатален инцидент. Цветков изрази надежда неговата грешка да остане като отрицателен пример и никой да не си позволява да взима подобни решения. Ивайло Цветков остава без шофьорска книжка, а за излизане от ареста е заплатил гаранция в размер на 15 хиляди лева.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.

Свързани новини