Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 09:35 4 217 15

Нойзи получи "Златен скункс" и призова хората да не нападат Мария заради неговата грешка

  • ивайло цветков - нойзи-
  • мария игнатова-
  • нойзи-
  • алкохол-
  • шофиране

Журналистът за пореден път се извини за издънката си

Ивайло Цветков - Нойзи, който беше хванат да управлява автомобил с над 2 промила алкохол, получи антинаградата "Златен скункс" от "Господари на ефира".

"С това, че един журналист и юрист, който дебатира обществени теми и призовава към спазване на морални, и законови норми често в различни медии, си позволява да нарушава правилата, за които апелира да се спазват, той заслужи нашия „Златен скункс“, а Дани Йорданов нямаше търпение да го връчи за първи път в журналистическата си кариера!", пишат от "Господарите".

При получаването на "Скункса" Нойзи за пореден път призна за грешката си да шофира употребил алкохол автомобила си. Цветков обясни решението да седне пил зад волана като грешна преценка и моментен срив на здравия разум. Той твърди, че е извлякъл поука от случилото се. Той отказа да коментира други известни личности, хванати да шофират пияни. Ивайло Цветков направи и обръщение към обществото относно Мария Игнатова.

Цветков заяви, че тя няма абсолютно нищо общо с неговото решение. Той допълни още, че по време на залавянето му тя е спяла в дома им. Нойзи е поднесъл извинение на Мария и подчерта, че тя също страда от ситуацията без да има никаква вина. Нойзи се обърна към хората у нас с мотото „Така не се прави“.

Няколко пъти той намекна, че е решил да се качи в автомобила, защото разстоянието му се е сторило кратко. Същевременно той оборва своята грешка, намеквайки, че и за малкия изминат път може да стане фатален инцидент. Цветков изрази надежда неговата грешка да остане като отрицателен пример и никой да не си позволява да взима подобни решения. Ивайло Цветков остава без шофьорска книжка, а за излизане от ареста е заплатил гаранция в размер на 15 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 9 Отговор
    Мария уж е умна жена а какво прави с това влечуго?

    Коментиран от #10, #12

  • 2 Бонев

    46 1 Отговор
    А не е само нойзи. На първо четене се сещам за една певица, един готвач,фигурист и дори една измислена княгиня ли беше принцеса ли? Все така наречен елит.
  • 3 Симеон Хасан Банкянски

    36 3 Отговор
    Колко българи могат да си позволят да заплатят гаранция от 15 000 лева за това, че са карали след употреба на алкохол?
    Интересно, ако този човек нямаше 15 000 лева, дали нашите умни съдии и прокурори щяха да го държат в следствения арест, без съд и присъда, месеци наред и какъв е точно смисълът от това?
    -
    Кога в България ще свърши времето на турските кадии и башибозуци?!

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Сила

    18 2 Отговор
    Екстра, баш това животинче символизира идеално Нослето........ Айде сега на квартира, стая под наем в Бусманци, там ще си културноантропогираш с местното население
  • 5 Сила

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "Симеон Хасан Банкянски":

    ТОЙ НЯМА И 15 ЛЕВА ПИЧ........ Мара плаща, той живее на АВАНТА при нея от години, тоя е по СКЪСАН от ТЕКЕЗЕСАРСКИ галош
  • 6 Симеон Хасан Банкянски

    30 5 Отговор
    На снимката прави впечатление луксозната желязна порта на фона на абсолютната мизерия наоколо - няма нормална улица, пътното платно е като в Южен Судан, няма дори тротоари, вместо тях виждаме някакви плевели и спрял на края ръждясал пикап, няма осветление, няма инфраструктура, няма нищо, като във филм на ужасите!!!
    Това е София на Мутрата и неговите олигарси от ДПС!!!
    Повдига ли Ви се?
  • 7 Хасанларе

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "Симеон Хасан Банкянски":

    Що да не си плати гаранцията бе, това не е глоба а точно гаранция че няма да се укрие и ще съдейства на органите. След което ще му я възстановят. Ти като нямаш и 500 лева щеш не щеш ще си излежиш 72 часа на нара зад решетките. Такива като тебе безизвестници със стотици ги хващат на ден кьор кютюци зад волана

    Коментиран от #8

  • 8 хан соло

    14 7 Отговор

    До коментар #7 от "Хасанларе":

    Убиецът на Ферарио Спасов беше пуснат без един лев гаранция, а тук имаме 15 000 лева за човек, който не е извършил нищо, което наказателния кодекс дефинира като криминална проява.
    .
    На този фон прави впечатление и значителната сума от 15 000 лева като гаранция. Или на теб не ти прави впечатление?
    За твое сведение, средния доход на глава от населението в България е около 24 000 лева ГОДИШНО. Така го дава статистиката на ООН и Евростат.

    Коментиран от #9

  • 9 Сила

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "хан соло":

    Абсолютно си прав, значи може да си представиш колко е ПРОТИВЕН, АНТИПАТИЧЕН, САМОВЛЮБЕН И ДРАЗНЕЩ Нослето за да му избацат такава гаранция......... а и закона все пак е такъв, с 2,12 отива директно в ПАНДИЗА..... би трябвало, ще видим
  • 10 кръчмар

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Какво прави с него ли ? Поема го като партийно поръчение. Цвеклов е член на някаква партия с един файтон хора, в която "председател" е Съдран Кънев.
  • 11 Да,да

    4 1 Отговор
    А бмв-то няма ли да конфискуват?
  • 12 Парите миришат

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Едва ли е с него заради външният му вид, просто е човек, който по партиен начин е наследил от баща си няколко милиона, а жените видят ли пари и се лепят като мухи на мед.
  • 13 Маузи

    8 0 Отговор
    А бе този плаща ли ви, за да ни занимавате с него ката ден?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ГУЧИ МАНЕ

    2 0 Отговор
    Абе на тоя защо не му е конфискувана колата ????? Защо никъде не пише ,че са му я конфискували ? Нали за алкохол над 1.2 промила държавата конфискува МПС-то ???