Отидете към основна версия

4 756 17

Развежда ли се Мара Отварачката?

  • мария-
  • мара отварачката-
  • развод-
  • миро

Самата Мария не пожела да коментира дали отново ще бъде свободна

Нова любовна драма настъпи в отношенията на попфолк дивата Мария и мъжа ѝ. Секси миньончето май пак се е скарало зловещо със съпруг №3 Мирослав. И всички побързаха да я разведат.

Според мълвата Отварачката окончателно, твърдо и категорично ще бие шута на бизнесмена. Мария дори е започнала да разчиства живота си от Миро - премахнала е всички техни общи снимки от социалната мрежа. В интернет пространството пък Мара вече не се представя с фамилията на Миро - Соколова, а с моминската си Кирова.

Самата Мария не пожела да коментира дали имаме новина и тя отново ще бъде свободна. Но и не отрече спекулациите, че с брака ѝ с Мирослав е свършено.

"Не коментирам личния си живот. Благодаря все пак. Ще запазя всичко за мен. Това е мое право", каза пред "България Днес" Мария по повод информацията, че се развежда.

Не за първи път силиконовата бомба заличава всички връзки в мрежите, които я свързват с Миро. Най-вероятно двойката отново е имала бурна разправия помежду си и това е довело до драстичната мярка.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 16 гласа.

Свързани новини