Необходими продукти:
картофи - 4 бр. пушена скумрия - 2 бр. готварска сметана - 100 мл кашкавал - 200 гр сирене - 100 гр сладка царевица от консерва - 100 гр зелен лук - 3 стръка чубрица - 1/2 ч.л. черен пипер на вкус сол на вкусНачин на приготвяне:
Почистете рибата от костите. Сварете картофите и след като изстинат, ги обелете, разрежете на половинки по дължина и издълбайте вътрешността. Нарежете на парченца рибата, смесете я със сметаната, настъргания кашкавал, царевицата, нарязания лук, натрошеното сирене, черния пипер, чубрицата и солта. Напълнете картофите с готовата смес, подредете ги в намазнена тава и ги запечете за около 15 минути на 200 градуса, пише flagman.bg.Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.