Необходими продукти:
- картофи - 4 бр.
- пушена скумрия - 2 бр.
- готварска сметана - 100 мл
- кашкавал - 200 гр
- сирене - 100 гр
- сладка царевица от консерва - 100 гр
- зелен лук - 3 стръка
- чубрица - 1/2 ч.л.
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
- Почистете рибата от костите. Сварете картофите и след като изстинат, ги обелете, разрежете на половинки по дължина и издълбайте вътрешността.
- Нарежете на парченца рибата, смесете я със сметаната, настъргания кашкавал, царевицата, нарязания лук, натрошеното сирене, черния пипер, чубрицата и солта.
- Напълнете картофите с готовата смес, подредете ги в намазнена тава и ги запечете за около 15 минути на 200 градуса, пише flagman.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Този коментар е премахнат от модератор.