Отидете към основна версия

3 742 16

Мариан Бачев се ядоса на "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • мариан бачев-
  • актьор-
  • критики

Актьорът попиля с критика музикалното шоу

Напрежението в "Гласът на България" започва да расте все повече на фона на факта, че големият финал вече чука на вратата. И докато талантите мерят гласови възможности и артистично поведение на сцената, менторите се чудят кого да изтъкнат, предопределяйки развоя на събитията. Картинката изглежда не се нрави на зрителите пред малкия екран, а потвърждение за това е актьорът Мариан Бачев, който наскоро буквално попиля формата. Това идва малко след разказа на друг участник, напуснал формата - Константин Кацаров, който подробно разказа какво се случва зад кулисите на предаването и колко много остава не само скрито от зрителя, ами излиза, че форматът безсрамно лъже феновете на шоуто.

Но нека се върнем на Мариан Бачев:

"Един телевизионен формат, насочен основно към млади и подрастващи, едновременно ни натяква хем колко са "зелени", хем рекламират най-долна отвратителна енергийна напитка, като "непринудено" участниците отпиват от нея, докато са в очакване да сбъднат мечтата си на голямата сцена", така започва гневния си пост в социалните мрежи актьорът, който явно не е пестил емоции и гняв, докато изразява мнението си.

"А не би ли било прекрасно да предлагате и весели балони - ще ни чака незабравима забава? А после същата телевизия ще прави репортажи колко опасно е това. Доста шизофренно, не ли?.. Гласът на България, вярвам, че можете да минете отвъд "aд"-а! Или греша?", завърши Бачев.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.

Свързани новини