Отидете към основна версия

2 466 30

Чалга фен си татуира Милко Калайджиев заобиколен от пиленца

  • милко калайджиев-
  • чалга певец-
  • поп фолк-
  • певец-
  • татуировка-
  • татуси

Самият певец не е голям фен на татуировките, но оценява красивия жест

Луд фен си направи татуировка с лицето на Милко Калайджиев. Почитателят на певеца си е изографисал лика на мустака на републиката, заобиколен от пиленца, както гласи най-известната песен на баткото на поп фолка.

„По мое време нямаше такива неща“, коментира пред „България Днес“ самата фолк легенда Милко Калайджиев. Хитовият изпълнител на „Къде си, батко“ и „Камъните падат“ беше запечатан с мастило завинаги върху кожата на заклет почитател и въпреки че самият Милко няма татуировки, певецът е трогнат от жеста на своя фен.

„Аз нямам нито една татуировка, една точка нямам даже. По друг начин съм възпитан. Преди години нямаше такива работи. Татко беше много строг и татусите не му се нравиха. Не съм бил никога фен на това. Този, който си е направил лицето ми, трябва наистина да ми е голям почитател. Браво на него“, споделя Милко, но това далеч не е първият такъв случай, в който вижда лицето си на нечие друго тяло.

„Веднъж някой на гърдите си ме беше татуирал... до сърцето“, спомня си певецът.

„Страхотна татуировка! Много е хубава! Аз съм виждал много татуси, но тази е наистина много красива“, каза Милко, след като видя рисунката на бедрото на почитателя си.

Според певеца един татуист трябва да рисува много добре и да е старателен. Оказва се, че самият той не е особено далеч от това изкуство и че има добър приятел в занаята. „Имам един приятел в Истанбул, който завърши за електронен инженер, после завърши второ виеше образование и накрая стана татуист и то много добър“, разказва Милко.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.

Свързани новини