Отидете към основна версия

1 457 17

Гошо от Почивка прави песни по поръчка за 40 лева

  • гошо от почивка-
  • рапър-
  • поздрави-
  • песни

Рапърът реши да припечелва по нестандартен начин

Снимка: Facebook

Песни по желание на клиента за 40 лева записва емблематичният рапър Гошо от Почивка.

Певецът обяви, че започва да изкарва дребни суми от парчета и клипове, които негови фенове си поръчват за себе си или за свои близки и приятели.

"Правя песен и видео по поръчка. Песента може да е по всякакъв повод - рожден ден, сватба, ергенско парти, моминско парти, имен ден, поздрав за цяла компания, реклама за вашата фирма, коледен поздрав и други. Една песен струва 20 евро (около 40 лева) и става до 2 дни. Песен плюс видеоклип е на цена от 50 евро (близо 100 лева), включва две сцени и 6 снимки и става до 2 дни", обяви новото си бизнес начинание варненският изпълнител.

Гошо от Почивка е категоричен, че започва работата по парчето само след като е получил парите. "Като пуснете парите, ми давате информация за човека - хобита, фрази, места, прякор, какво обича да пие и яде, роден град и други. Песента ви я давам на пощата и ви пиша, че съм я пратил, а от видеоклипа ви давам линк от ютуб. Клипът може да е публичен или закрит само с линка да се вижда", посочва още певецът, популярен с нестадартните си и уникални хитове.

Гошо от Почивка е известен с безкомпромисния си рап стил, като не се притеснява да атакува известни хора. Преди време беше във война с Криско, а също не пропусна и да се изгаври с Фънки в своя песен. Певецът е изключително популярен в интернет, а мнозина го определят като създател на самобитния рап в България, пише "България Днес".

"Песните стават от само себе си. Например за Григор Димитров слушах един бърз бийт. Той е бърз на корта и така си пасна. Много ме кефи. За Кубрат същата история. Христо Стоичков ми е идол. Бербатов ме кефи. Няма никаква ирония в песните. Като фен съм ги изпял", казва творецът на рими.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини