Необходими продукти:
1 глава червено цвекло 1 картоф 1 яйце 3 с.л. олио 1 ч.л. соев сос мащерка кимион черен пипер хималайска солНачин на приготвяне:
Първа стъпка от рецептата е да обелите и измиете картофа и цвеклото. След това ги нарежете на пръчици.
Нареждат се в тава върху хартия за печене. Добавете подправките смлян черен пипер, щипка смлян кимион, мащерка, хималайска сол на вкус и 2 с.л. олио. Пекат се около 20 минути в загрята фурна на 200 градуса.
През това време се сварява яйцето и се обелва. В подходящ висок съд се слагат изпечените зеленчуци и яйцето. Подправят се със сол, кимион, черен пипер и соев сос. Добавя се и останалото олио. Продуктите се пасират до получаване на гладка хомогенна смес, пише Actualno.com.