Необходими продукти:
- 1 глава червено цвекло
- 1 картоф
- 1 яйце
- 3 с.л. олио
- 1 ч.л. соев сос
- мащерка
- кимион
- черен пипер
- хималайска сол
Начин на приготвяне:
Първа стъпка от рецептата е да обелите и измиете картофа и цвеклото. След това ги нарежете на пръчици.
Нареждат се в тава върху хартия за печене. Добавете подправките смлян черен пипер, щипка смлян кимион, мащерка, хималайска сол на вкус и 2 с.л. олио. Пекат се около 20 минути в загрята фурна на 200 градуса.
През това време се сварява яйцето и се обелва. В подходящ висок съд се слагат изпечените зеленчуци и яйцето. Подправят се със сол, кимион, черен пипер и соев сос. Добавя се и останалото олио. Продуктите се пасират до получаване на гладка хомогенна смес, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Язе
11:35 21.12.2023