Отидете към основна версия

4 151 24

Пиърс Броснан обожава фигурата на жена си

  • пиърс броснан-
  • фигура-
  • тяло-
  • съпруга-
  • кийли шей

Травма от първия му брак го кара да оценява и да обожава извивките на настоящата си съпруга

Снимка: БГНЕС/ EPA

Един от първите актьори, превъплътил се в символа на мъжественост - Джеймс Бонд, Пиърс Броснан и половинката му Кийли Шей по традиция са една от най-обсъжданите двойки в Холивуд. Главната причина за одумките е фигурата на съпругата му, като по нейни признания теглото ѝ отдавна е надхвърлило границата от 100 кг. В новогодишно интервю за в. „Дейли Мирър“ синеокият джентълмен с неувяхващ чар разкри какво намира у пищната снага на любимата си и защо не би я заменил с никоя друга, пише Марица.

„Рядко си позволяват откровено да ме питат за това какво смятам за физиката на Кийли, но виждам въпроса в очите на всички журналисти и фенове. А отговорът е много прост – имам отвращение от кльощави жени“, заяви кино звездата.

Касандра умира от коварната болест само на 43 години, но кошмарът за Пиърс не свършва. Осиновената им щерка Шарлот се разболява от абсолютно същия вид рак на яйчниците и следва съдбата на майка си през 2013-а, дори още по-млада – едва на 41 г.

„За мен да си дебел значи да си здрав. Знам, че много доктори ще ме оплюят, но е факт. Колкото по-дебела става жена ми, толкова по-добре се чувствам“, категоричен е Пиърс.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 22 гласа.

Свързани новини