Отидете към основна версия

3 771 18

Ще се върне ли Ники Кънчев в "Стани богат"?

  • стани богат-
  • ники кънчев-
  • водещ-
  • михаил билалов

bTV най-накрая се опитва да върне емблемата на шоуто на челната позиция, като Кънчев ще седне отново на стола на водещия

Това ли са последните седмици на Михаил Билалов като водещ на "Стани богат"?

Заради ниския рейтинг на някога изключително успешното шоу за знания, bTV в крайна сметка се кани да смени лицето на предаването - нещо, което обмисля повече от година.

Според мълвата в медията, "Стани богат" занапред ще се води от емблемата на предаването Ники Кънчев. Кънчев е бил забелязан миналата седмица на няколко официални срещи в централата на телевизията. Той е потвърдил пред свои близки, че е получил покана да се върне като водещ на "Стани богат". Не е ясно обаче как ще стане това, тъй като би следвало да има обвързващ договор с Нова, след като води там "Голямото преследване". След края на шоуто обаче е възможно той вече да е изтекъл.

Ники е споделил със свои колеги, че е разочарован от Нова телевизия, тъй като викторината, която води - "Голямото преследване", неочаквано падна от ефир, въпреки че е имала доста висок рейтинг. Журналистът не получил логично обяснение от ръководството защо предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, но това така и не се случило. На негово място се завърна "Сделка или не" с Ненчо Балабанов, но и култовото шоу от миналото не се радва на особен интерес днес.

Последното огорчение настъпило, след като не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитния Кънчев, до звездата от "На кафе" застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се присъедини към bTV, приемайки поканата пак да изгрее в "Стани богат" - предаването, което го направи популярен, пише lupa.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.

Свързани новини