Last news in Fakti

9 Януари, 2024 11:32 3 687 18

Ще се върне ли Ники Кънчев в "Стани богат"?

  • стани богат-
  • ники кънчев-
  • водещ-
  • михаил билалов

bTV най-накрая се опитва да върне емблемата на шоуто на челната позиция, като Кънчев ще седне отново на стола на водещия

Това ли са последните седмици на Михаил Билалов като водещ на "Стани богат"?

Заради ниския рейтинг на някога изключително успешното шоу за знания, bTV в крайна сметка се кани да смени лицето на предаването - нещо, което обмисля повече от година.

Според мълвата в медията, "Стани богат" занапред ще се води от емблемата на предаването Ники Кънчев. Кънчев е бил забелязан миналата седмица на няколко официални срещи в централата на телевизията. Той е потвърдил пред свои близки, че е получил покана да се върне като водещ на "Стани богат". Не е ясно обаче как ще стане това, тъй като би следвало да има обвързващ договор с Нова, след като води там "Голямото преследване". След края на шоуто обаче е възможно той вече да е изтекъл.

Ники е споделил със свои колеги, че е разочарован от Нова телевизия, тъй като викторината, която води - "Голямото преследване", неочаквано падна от ефир, въпреки че е имала доста висок рейтинг. Журналистът не получил логично обяснение от ръководството защо предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, но това така и не се случило. На негово място се завърна "Сделка или не" с Ненчо Балабанов, но и култовото шоу от миналото не се радва на особен интерес днес.

Последното огорчение настъпило, след като не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитния Кънчев, до звездата от "На кафе" застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се присъедини към bTV, приемайки поканата пак да изгрее в "Стани богат" - предаването, което го направи популярен, пише lupa.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    10 23 Отговор
    Сега почти не гледам телевизия, но предни години често гледах "стани беден" - както го наричахме на шега.

    И мога да кажа следното:

    Кънчев се справяше в пъти по-добре от Билалов! Не може да става дори сравнение!

    Билалов си е подходящ за роли на гадняр - като Джаро, изобщо не се вписва в концепцията на водещ на стани беден.

    Затова, ако върнат Кънчев - ще е много добро и умно решение!
  • 2 Кокошката🐔🐔🐔

    16 2 Отговор
    Телевизията е отживелица, вече всичко живо е в нета. А Никито първо да изтрезнее малко, после да точи зъби да папка от все по-оредяващата телевизионна баница.
  • 3 Да си

    11 3 Отговор
    ходи в Русия съветския възпитъник !

    Коментиран от #8

  • 4 Aлфа Bълкът

    11 5 Отговор
    Изчерпан е като водещ Ники Кънчев и самото предаване също.
    Махнете" Стани Богат" и сложете мамин Сашко на неговото място.
  • 5 Некой си

    13 2 Отговор
    А дано не се върне, че пак ще му падне рейтинга.
  • 6 Павел пенев

    10 11 Отговор
    Самото предаване е за дебили и без значение е дали ще е Билалов или пияния Ники Кънчев.
  • 7 Бегай

    20 2 Отговор
    Стани богат е безинтересно защото на телевизията не и се дават пари за награди.Въпросите са много трудни и участниците едвам стигат до две-три хиляди лева.С Кънчев ще е същото.Какво да гледаш?!

    Коментиран от #11, #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ооооооо

    3 1 Отговор
    Всички харесват Майкъл.
  • 10 Котьо Котев

    18 4 Отговор
    Истинският водещ на Стани богат е Михаил Билалов. Интелигентност, повече мозъчен багаж и прочетени книги от Пънчo от Червен бряг. Когато Билалов е бил фактор, Пънчo още е ходил на паша с червенобрежките кoзи горе на баира над селото.
    Истинският водещ на Сделка или не е Румен Луканов.
  • 11 Ломския

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Бегай":

    Въпросите са лесни ама трябва да имаш мозък и знания г-н Бегай................
  • 12 Реално

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бегай":

    има и трудни, които са за големи суми, а ги дават рано на някой зада го изхвърлят, но има и лени, но неправилно формулирани и е лесно да сгрешиш ........
  • 13 Джизъса

    0 1 Отговор
    Кънчев обиколи всички реалити формати като водещ от Стани богат до Вип, Биг и прочие Брадър, колкото аз си спомням преди повече от 15 - на години. Сега изгря звездата на Джаро, вече е късно да се завръща там
  • 14 Диму Падалския, 17-кратен от Минутата

    0 3 Отговор
    Хвани единия, удари другия. И двамата са кухи лейки, които послушно следват сценария, щото а са кривнали от него, а са съкратени. Тъй че дали ще е е Кънчев, Билалов или комшията дядо Петко от 6-и етаж - рибата се вмирисва от главата. Цялата концепция трябва да се смени.
  • 15 Роза

    1 2 Отговор
    Гледам това шоу заради знанията ,които дава,и си отбелязвам в тетрадка по-интересните въпроси,които мен лично ме интересуват.Не ме интересува много кой е водещия,лично аз предпочитам Билалов,но това е субективно.Поради същите причини гледам и новото предаване-"Кой да знае",макар че водещия и участниците понякога се държат дразнещо!
  • 16 само да вметна

    4 0 Отговор
    Новогодишната програма с Гала и Божинов беше......беше... .
    ох, беше много нули под нулата.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.