Отидете към основна версия

1 492 17

След две момчета Джулиана Гани мечтае за момиченце

  • джулиана гани-
  • мис силикон-
  • дете-
  • майка-
  • бебе

Мис Силикон сега обаче не може да си позволи трето дете заради натоварения си график

Джулиана Гани вече е майка на две момчета, но признава, че иска и трето дете, като искрено се надява то да бъде момиче. Въпреки много си ангажименти тя се надява, че някой ден ще отгледа и женско отроче, пише ladyzone.bg.

„По принцип много искам момиче и съм ентусиаст за трето, не казвам, че не съм, но може би на един по-късен етап, защото с моя график няма да се справя, ако сега родя трето”, споделя Гани за плановете си да стане майка за трети път. В момента денят на плеймейтката започва винаги точно в 6 и е доста натоварен, затова и тя отлага раждането на момиченце за по-нататък.

Гани разкрива още, че е суеверна и че вярва в уроки, както и в астрологията. Вярва в зодии и винаги чете хороскопа си.

Джулиана сподели и на кого са кръстени синовете ѝ. Първородният ѝ син носи името Давид и името му започва с нейната буква.

Джулка се опитала да избере библейско име за първия си син. Вторият син на Гани се казва Кай и е кръстен на майка ѝ, която се казва Екатерина, но всички я наричат Катя. Майката на Джулиана се надявала второто дете на дъщеря ѝ да е момиче и да го кръстят на нея, но плеймейтката отново родила момче и така те избрали името Кай, което да е сходно с Катя/ Екатерина.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини